Emanation audio kábelek



Interconnect/XLR Reference 500
A legtöbb audio rendszernek szüksége van plusz energiára a linearitás keretein belül.
Ezt az igényt szolgálja ki az 500-as széria.
Harmóniát teremt az audio komponensek között oly módon, hogy tartalékokat képez a rendszerben.
Ezáltal nincs túlfeszítve a rendszer, a képességeihez képest megengedhető egy kis lazaság az audio rendszer komponenseinek illesztése, illetve az ehhez kapcsolódó akusztikus környezet elemei között, mind például az energiaellátás, készülék állványzat, vagy a helység ahol a rendszer meghallgatása történik.
Rendelhető csúcsminőségű csatlakozókkal is a kompromisszummentesség érdekében.
Interconnect/XLR Pro 600
Az anyagminőség és az összeállítási technológia maximumából elért eredmény, ami kiszolgálja a legnagyobb teljesítmény igényeket, vagy az energia többletet igénylő audio rendszerek megfelelő illesztését szolgálja akusztikus környezetükhöz.
A lehető legjobb minőségű anyagokat használva a kábel felépítése során és alárendelve mindent a maximális energia közvetítésének.
Interconnect/XLR Gold Reference
A veszteség minimalizálása érdekében csak és kizárólag a maximális elvárásoknak megfelelő kábel rendszer.
Az esztétika, miként a hang is, befolyással van a felhasználóra, ezért a cél a legkívánatosabb megjelenési forma a valódi exkluzivitás jegyében.
A Gold Reference széria egyszerre megvalósítja az akusztikai és esztétikai lehetőségek végleteit.
A jelátviteli veszteségek kiküszöbölésére tett erőfeszítések megnyilvánulásaként képes a kábel az összes hang által megjeleníthető dimenziót közölni, bevonva a hallgatót a zenei élmény hangulatába egy nagyon magas energiaszinten.
A rendszer kizárólag a Gold Reference szériával üzembe helyezve áttöri a korlátokat mind fizikai, mind mentális téren. Összhangot teremt a hangkeltés folyamatában részt vevő akusztika komponensek között. Ez alól a hallgató sem kivétel, tekintettel arra hogy ő is a rendszer aktív része.
Ebben segítenek a Gold Reference audio kábelek, melyek magukon áteresztve a jelet és az energiát, tökéletesnek érződő megjelenítéssel képesek azokat számunkra újraértelmezhetővé tenni.
Rendelhető kivitel: Black, Rose, Crystal, Chrome
Interconnect/XLR Gold Reference Limited
A kompromisszummentes esztétika és hangminőség találkozásának a végeredménye, ami megtestesül ebben a kábel családban.
Teljes kézimunka, a köpeny több ezer darabból álló összeállításától kezdve, a legapróbb részletekre is kiterjedő belső összeállításon keresztül készül, a legjobb hangminőség közvetítésének a jegyében.

Választható Black, Crystal, Rose, Rhodium, Silver köpennyel.
Interconnect/XLR Gold Reference Gold 24ct Limited
A legnemesebb anyagok felhasználásával készül. A köpeny 24 karátos arannyal van futtatva, a csatlakozó a legjobb minőségű Furutech Rhodium, ami az esztétikai összhang érdekében színarany bevonatot kap. A belső nemesfém ötvözet vezető még markánsabb arany bevonatot tartalmaz a Gold Reference sorozat többi tagjához képest.

Az Emanation Audio kínálatának a csúcsa, kizárólag rendelésre, limitált példányszámban.

Mindegyik darab sorszámozott!
Digital Interconnect/XLR Reference 280
A 280 egymás mellett párhuzamosan futó, egyenként zománclakkal szigetelt rézszál adja ki a megfelelő keresztmetszetet ahhoz, hogy a 75 vagy 110 ohm ellenállás létrejöjjön az ideális digitális jelátvitel érdekében. Ipari szövet kopás és sérülésálló külsővel, minőségi Furutech csatlakozók alkalmazásával szerelve.
Digital Interconnect/XLR Gold Reference
A digitális jelátvitel magasabb értelmezése a Gold Digital széria. Exkluzív külső megjelenés, ami a tökéletes energetikai szigetelésért és a rezonanciák maximális csillapításáért felel.
Digital USB Reference 150
Az egyre terjedő számítógépes alkalmazások USB alapú jeltovábbítására.

4x150 egyenként szigetelt rézszál árnyékolva, funkcionális, strapabíró, de a magas elvárásoknak is megfelelő köpenyben.

A hossza egyedileg rendelhető.
Speaker Reference 300
Csúcsminőségű alapanyagból, vezető erenként 300 egyenként szigetelt rézszál alkotja ezt a belépő energiaszintű kábel szettet.

Egységes energiaszintet alkotva képes a tökéletesség érzetét közvetíteni, a Reference 150-es a Reference 300-as sorozattal együtt.
Speaker Reference 500
Magasabb energiaszintű igénybevételre tervezve, igényes ipari szövet köpennyel. 500db nagy tisztaságú réz szál vezető erenként! Rendelhető Audioquest, vagy Furutech csatlakozókkal.
Speaker Pro 600
A lehetőség az audio rendszerben lévő tudás teljes kiaknázására!
A legmagasabb energiaszinten megjelenített információ áteresztő képességével a csúcsot képezi a kínálatban a pro 600-as széria. Rendelhető 2x2 vagy 2x4-es kiépítésben.
Jó minőségű csatlakozókkal és a legjobb alapanyagok felhasználásával készítve.
Power Reference 300
Ajánlott minden audio komponenshez, vagy az adott akusztikai környezetükhöz képest túlpozicionált, nagy energiaszintű audio rendszer kontrollálásához.

A felhasznált anyagminőség megegyezik a magasabb számozású modellekével, ezért a 300-as széria által képviselt minőségi színvonal azokéval összehasonlítható. Az információt alacsonyabb energiaszinten kezeli, amely ideálissá teheti a kisebb energiaigényű rendszerekben.
A kábel táp verziója tartalmaz 2x300 szál tiszta réz vezető eret a fázison és a negatív visszacsatoláson. A föld számára a kapcsolatot szintén nagy tisztaságú réz, de egy tömör szál alkotja. Teflon szigetelő és légrés biztosítja a külső köpenytől való biztonságos elszeparálást.
A forrasztás során is a szokásos csúcsminőségű cinre bíztuk magunkat, mindezt úgy, hogy először a csavarkötést alkalmazzuk, majd oxidációmentesen lezárjuk a két forrasztandó részt.
Power Reference 500
Emelt vezető szálszáma ideálissá teszi széleskörű felhasználásra. Optimalizálja az energiaszintet és kiegyensúlyozott hangképet biztosít ezáltal. Belső felépítése megegyezik a 300-aséval, de a test keresztmetszete nagyobb, illetve a vezető ereket 500 egyenként elszigetelt vezető szál alkotja.
Rendelhető jobb minőségű csatlakozókkal is, ami még jobban elősegíti az energiaszint illesztését az audio rendszeren belül.
Power Pro 600
A legszélesebb spektrumú áteresztő képességgel rendelkező kábel család, amely a legteljesebb mértékben aknázza ki az audio rendszerben rejlő képességeket. Ajánlott nagy energia igényű készülékekhez! Belső felépítése alapját adja a 2x625db egyenként szigetelt nagy tisztaságú rézszál, amelyet a testen 300 szál egészít ki, a lehető legjobb vezetési tulajdonság érdekében.
Power Gold Reference 250
A kompromisszum mentesség fizikai megnyilvánulása a materiális síkon, amely az energiát, mint mindentől független alaptényt közli a hozzá kapcsolt Audio komponensekkel.
Power Gold Reference 500
Az erő és a művészet összessége tápkábel formában. Nagyon hatásos energia közlési eszköz!
Power Terminal Reference 300
Elsődleges védvonal a rendszer elé, hatszoros bekötési lehetőséggel.
Power Terminal Reference 500
Jellemzői alkalmazkodnak a Reference 500-as széria általános tulajdonságaihoz, illetve annak kiegészítésére ajánlott, 6-os bekötési lehetőséggel.
Power Terminal Pro 600
A Pro 600 tápkábel egy jó minőségű elosztóba van bekötve, amely így a nagyobb energiaszintű rendszerek partnere lehet.
Power Terminal Pro 600 Totem
Pro 600 kábelszettel szerelve, amelyen csillagpontos bekötéssel jut el az energia a beépített Furutech aljzatokhoz.
Power Terminal Pro 600 Grand Totem
6-os elosztó, Pro 600 kábelszettel szerelve, amelyen csillagpontos bekötéssel jut el az energia a beépített Furutech hálózati aljzatokhoz. Rezgés csillapított ház, amely elemeli a földtől a hozzá csatlakoztatott hálózati kábeleket.
Power Terminal Gold Reference 250 Totem
Rendelhető négyes vagy hatos aljzattal, exkluzív megjelenéssel a legigényesebb elvárásoknak megfelelően. Rezgéscsillapító ház Furutech aljzatokkal, ami elemeli a földtől az elosztóba csatlakoztatott kábeleket.
Little Gold Reference Phono
USB Reference